Banner
Kay > Pwodwi yo >> API

Sodyòm Hyaluronate

Sodyòm Hyaluronate
Chat kounye a

Pwodwi detay

Enfòmasyon debaz sou Sodyòm Hyaluronate
Yon lòt Non: asid Iyaluronik sodyòm sèl; Asid klamyyaluronic sodyòm sèl ; sodyòm hyaluronate
Molekilè fòmil: (C14H20NO11Na) n
Molekilè Pwa: 403.31
Nimewo CAS: 9067-32-7
Klas: Manje ak klas kosmetik
Nimewo EINECS: 232-678-0
Pwopriyete: soluble nan dlo.
Karakteristik: Pandan ke oswa koupe-blan patikil oswa poud, imidite pwopriyete absorption, dlo ka fonn, solubl nan etanòl, asetòn, etil etil elatriye elatriye solvants òganik.

Fòmil estriktirèl:

hyaluronate sodium.jpg

Ki sa ki Hyaluronate Sodyòm?
Sodyòm Hyaluronate (HA) se yon mocopolysaccharide konpoze ak inite disakar repete nan Nacetylglucosamine ak asid glikurònik. HA komèsyal la se souvan yon fòm sodyòm, yo rele sodyòm hyaluronate. HA se lajman prezante nan matris la eksetera nan amimal tisi yo ak imè vitre. Fonksyon prensipal li fizyolojik se retansyon dlo ak wilaj. Low molekilè pwa hyaluronate sodyòm (LMWHA) ka rantre dèrt yo dwe absòbe fasil nan po la. Pa amelyore sikilasyon san, reglemante metabolis po ak amelyore nitrisyon po, LMWHA ka anpeche aje nan po ak kenbe fonksyon kolagen an. LMWHA se patikilyèman itil nan salon bote paske karaktè li yo nan penetrasyon dèr fasil. Enpòte pa kondisyone po ak asistans nan enpilsyon vòltaj ki ba oswa chalè, LMWHA ka amelyore jenerasyon an nan nouvo selil ak reziste againg konsa tankou kite po santi valè vre li yo. HA nan kò imen se gwo pwa molekilè sibstans. LMWHA kapab sentetiz nan HMWHA apre ke yo te absòbe pa kò, se konsa kantite lajan an nan antojèn HA ogmante. Nourisan nan LMWHA aji sou tout kò a soti nan dèrm yo nan epidèm lan.

Benefis nan Sodyòm Hyaluronate poud
1. Sodyòm Hyaluronate poud ka ogmante Elastisite po, ranvwaye aje po;
2. Sodyòm Hyaluronate poud ka ankouraje pwopagasyon ak diferansyasyon nan selil epidèrmik, retire nan oksijèn radikal gratis;
3.Sodyòm Hyaluronate poud ka anpeche ak reparasyon domaj po.Hyaluronik asid solisyon akwolojik gen viskozite segondè;
4.Sodyòm Hyaluronate poud ka fè epesman nan faz dlo; Epi kole apre yo fin emulsification nan faz lwil oliv se ekskiz, gen emulsification ki estab yo.Hyaluronik asid se youn nan pi bon engredyan yo natirèl idrate nan-wo fen kosmetik, bon konpatibilite;
5.Sodyòm Hyaluronate poud ka ajoute nan prèske nenpòt pwodui kosmetik bote, lajman ki itilize nan krèm, losyon, losyon, sans, netwayan, benyen, lave cheve, bab panyòl, ekspansyon, Lipstick ak lòt pwodui kosmetik, kontni an jeneral se 0.05-0.5%.


Shipping ak pake

Sodium Hyaluronate


Konpayi

Sodium Hyaluronate Supplier

Sodium Hyaluronate Manufacturer

Rechèch