Banner
Kay > Pwodwi yo >> Cosmetic Raw Material

Argireline serik

Argireline serik
COA nan Argireline
Chat kounye a

Pwodwi detay

Enfòmasyon de baz nan Argireline serik

Non pwodwi Argireline serik Lòt Non Acetyl Hexapeptide-3
Spesifikasyon Plis pase 98%
Aparans Blan an poud blan blan
Molekilè fòmil C34H60N14O12S Molekilè Pwa 888.99
NON CAS. 616204-22-9 EINECS NO. 1592732-453-0
Sèvis OEM Wi Creole USP oswa EP
Sètifikasyon ISO, KOSHER, FDA Klas Medikal ak kosmetik
Fòmil estriktirèl Argireline.gif

Entwodiksyon Argireline serik

Argirelin se yon sentetik anti-rid pwodui kosmetik engredyan. Li se yon peptide ki se yon fragman nan SNAP-25, yon substra nan toksin Botulinum (botoks). Acetyl hexapeptide-3 se commercialisés kòm Argireline pa rechèch laboratwa rechèch Barcelona ki baze nan Lipotec.


Benefis nan Argireline serik

1.Li diminye ki egziste deja ondilasyon feminen.

2.Li efikas kont devlopman nouvo ondilasyon.

3.Li diminye pwofondè nan ondilasyon feminen ki te koze pa kontraksyon nan misk ki soti nan ekspresyon vizaj, espesyalman tou pre je yo ak sou fwon an.

4.Chemically, lè aplike kòm yon solisyon nan zòn espesifik nan figi a, Argireline inibit reyaksyon yo ki lakòz misk pou avanse pou pi oswa kontra - pou egzanp lè w ap fòme ekspresyon vizaj tankou souri oswa ranfroye.


Rechèch